غذای خوشمزه با سیب زمینی

این ها پوره سیب زمینی هستند که با ادویه ها و سبزی های پاکستانی طعم دار شده اند، با پودر سوخاری پوشانده شده و تا زمانی که ترد و طلایی شوند، سرخ شده اند. این کتلت سیب زمینی به عنوان یک میان وعده چای با کاراک چای یا به عنوان یک غذای جانبی با دال سرو می شود. دستور پخت شیرینی هندی به رنگ قهوه ای طلایی، پخته شده با پوره سیب زمینی، طعم دار شده با ادویه جات و گیاهان، کم عمق سرخ شده در آرد سوخاری. یک میان وعده ایده آل برای چای و بهترین پیش غذا برای سرو با سس عسل-سیر و لوتنیتسا. به راحتی می توان سیب زمینی سرخ نشده را در ظرف در بسته به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از آشفتگی پس از انجماد، نه زیر این نکته.

غذا با سیب زمینی پخته

اگر پوست آن را بردارید و پوره سیب زمینی درست کنید، به روشی مشابه و همچنین کمی متفاوت می پزید. اطمینان حاصل کنید که پوره سیب زمینی کاملاً سرد شده است و سپس می توانید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آنها را تکه تکه کنید یا کل ظرف را فریز کنید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سینه مرغ یخ زده را اضافه کنید و یک طرف آن را برای دقیقه بپزید. سپس سوپ یخ زده را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و آن را گرم کنید و در طول فرآیند یک یا دو بار هم بزنید تا لبه های آن نسوزند.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی

ابتدا با ابتدایی ترین روش آماده کردن سیب زمینی کامل برای انجماد شروع می کنیم. فریز کردن سیب زمینی کامل یا مکعبی کار سختی نیست، اما باید چند مرحله ساده را دنبال کنید. همه قاچ های سیب زمینی کلاسیک را با دیپ مورد علاقه خود دوست دارند، آنها میان وعده مناسبی برای اشتراک گذاری هستند. این دستور ساده یک غذای جانبی خوشمزه در کنار فلفل، همبرگر یا سالاد درست می کند.
ممکن است احتمال کمی وجود داشته باشد که سیب زمینی شما سیاه شود. چون آنها را در یخچال قرار می دهید، ساختار سلولی به هم نمی خورد. بنابراین حتی اگر ظاهر بدی داشته باشد، به احتمال زیاد خوردن آنها بی خطر است. همانطور که قبلاً به اختصار اشاره کردم، انجماد سیب زمینی پخته یا حتی نیمه پخته، روش ترجیحی نسبت به فریز کردن سیب زمینی خام است. روغن را در یک ماهیتابه متوسط گرم کنید و پرک ها را اضافه کنید. بعد از خنک شدن سیب زمینی ها، آن ها را با پوره سیب زمینی یا چنگال در یک کاسه بزرگ له کنید.
همچنین می‌توانید ناگت‌های مرغ نان‌شده خود را (Foodsafety.gov به طور خاص ناگت‌ها و ناگت‌ها را فهرست می‌کند) به مدت 1 تا 3 ماه منجمد کنید. سیب زمینی ها را در آب در حال جوش بریزید و بپزید تا سیب زمینی ها تقریباً آماده شوند، نرم اما هنوز سفت شوند، زمان بستگی به اندازه سیب زمینی های شما دارد. سیب زمینی ها را در یک کاسه آب سرد فرو کنید تا فرآیند پخت متوقف شود، سپس با آبکش آبکش کنید و سیب زمینی ها را تکان دهید تا پف کنند. پوره سیب زمینی را تقسیم کنید، فکر می کنیم قسمت های دو یا حتی یک قسمتی بهتر عمل می کند. ذوب در فریزر – کارآمدترین و ایمن ترین راه برای آب کردن گوشت گاو منجمد در فریزر است.

غذای ساده با سیب زمینی بدون فر

بسته بندی را روی آن قرار دهید و به مدت 3 ساعت در فریز قرار دهید. از فریزر خارج کرده و تمام پت ها را در کیسه زیپ دار نگهداری کنید و دوباره به فریزر منتقل کنید. حتی اگر دستور پخت را با دقت دنبال کنید، گاهی اوقات از اینکه می بینید چگونه پتک هایتان در حین سرخ کردن از هم می پاشد یا می شکنند، شوکه می شوید.
بعد از جوش آمدن، سیب زمینی ها را داخل آب می ریزیم. سیب زمینی ها را از آب در حال جوش خارج کنید و بلافاصله آنها را در یک حمام یخ بیندازید تا فرآیند پخت متوقف شود. مرغ سرخ شده در صورت نگهداری مناسب 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد.
در پایان، سوپ سیب‌زمینی یکی از بهترین وعده‌های غذایی برای تهیه و فریز کردن است، زیرا وقتی دوستانتان آمدند، می‌توانید آن را زودتر درست کنید. اگر سوپ سیب زمینی آب شده بوی بدی می دهد یا رنگ آن تغییر کرده است، احتمالا باید فورا آن را دور بریزید. اگر متوجه شدید که سیب زمینی های شما نرم و آبکی هستند، ممکن است سوپ سیب زمینی خراب شده باشد. اگر علاقه مند به فریز کردن سوپ سیب زمینی خود هستید، این مقاله برای شما مناسب است. از مکان های گرم یا گرم برای ترد ماندن خودداری کنید.

دستور پخت کوکو

دوباره آنها را از آب یخ آبکش کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. اگر می خواهید سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی پخته شده یا هاش براون را فریز کنید، می توانید آنها را به روشی مشابه پوره سیب زمینی برای انجماد آماده کنید. کلید منجمد کردن سیب زمینی و سیب زمینی شیرین – چه برای سیب زمینی سرخ شده، چه براونی یا حتی قاچ ساده پخته شده – پختن جزئی آنهاست. از آنجایی که سیب زمینی خام حاوی مقدار زیادی آب است، به خوبی یخ نمی‌زند و می‌تواند لطیف، آبکی یا حتی دانه‌دار شود. پخت و پز قبل از انجماد ممکن است دردسرساز به نظر برسد، اما به آن به عنوان صرفه جویی در زمان فکر کنید. سیب زمینی های نیمه پخته به زمان کمتری در فر نیاز دارند، که به ویژه برای تعطیلات و مناسبت های خاص که غذاهای زیادی برای زمان و مکان در فر با هم رقابت می کنند مفید است.
اجازه دهید خنک شود و سپس سیب زمینی ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید بدون اینکه اجازه دهید به یکدیگر برخورد کنند. سینی را در فریزر قرار دهید و وقتی یخ زد، آن را به کیسه فریزر دربسته منتقل کنید، هوای اضافی را خارج کنید، برچسب بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. برای سیب زمینی تازه یا پخته، آبکشی کرده و آبکش کنید، آن را کامل نگه دارید یا به صورت مکعبی خرد کنید. آنها را در یک کاسه آب یخ غوطه ور کنید تا مطمئن شوید که سیب زمینی پخته نمی شود.
کوکو سیب زمینی جدید
کوکو خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید